Städservice i Lerum

Jag bor ensam i ett trea i Lerum tar jag äger fyra fantastiskt underbara hundar. Jag arbetar som content writer och vill verkligen försöka finna så mycket tid som möjligt till att faktiskt kunna utföra de vardagliga sysslorna som krävs att utföra när man är 26 bast. Däremot har jag inte riktigt tiden för det, speciellt att faktiskt kunna städa. När man då inte hinner städa särskilt mycket och då har fyra hundar som springet omkring i lägenheten så kan det ganska snabbt, ganska enkelt, bli väldigt skitigt. Så jag bestämde mig till slut att anlita en städservice från Lerum. Min vän har länge pratat om en städfirma som erbjuder så fantastiskt härlig personal så jag kände att då jag inte kan så mycket om recensioner ändå så anlitar jag bara helt enkelt samma städservice som hon använder sig av.

Jag kontaktade PO Göteborgs Städ AB som tydligen har arbetat inom detta yrket väldigt länge. Jag förklarade min situation och vad jag önskade dem framförallt att utföra under städdagens gång. Dem var enormt hjälpsamma och den trevliga responsen som man får av de är verkligen så fantastiskt smittsam. Känns härligt att ha personer som ger en ett så otroligt stort leende på läpparna.