Ombyggnation av hundgården

Ja, det är nog dags att göra en liten ombyggnation av hundgården. När vi byggde den så var den bara till för vår första hund, Max, och då var den precis lagom stor med lite extra utrymme. Men nu har vi två hundar till och hundgården som vi har nu är definitivt för liten för tre stora vuxna hundar. Tänkte först att vi skulle försöka göra ombyggnationen själv men gav upp nästan innan tanken ens slagit oss. Kommer låta He Pe Bygg AB komma hit och göra en ombyggnation i Falun, för det var de som byggde hundgården från början också. Så känns som att det kan komma och bli riktigt bra.

Känns som om det absolut bästa är om snickarna från He Pe Bygg AB i Falun som var här sist kommer och gör ombyggnationen ny också, för visst borde det vara lättare för de som började med att bygga hundkojan och hundgården från början att göra en ombyggnation av den ny så att den bli större än att personer som inte har sett den tidigare ska göra det. Tycker att hela den här grejen med att ombyggnationer och renoveringar ska göras av riktiga hantverkare och snickare är det absolut bästa.

Var väldigt nöjd med det arbete som de från He Pe Bygg AB utförde nu sist så hoppas på att det ska kunna bli bra imorgon också och förhoppningsvis så får jag lite ordning på det då så att det inte alls behöver bli sådär värst problematiskt som en ombyggnation i vissa fall kan vara.