Hundtrim i Helsingborg

Hej igen alla glada läsare! Hoppas att alla mår bra idag. Jag vet att många av er har husdjur och självklart redan tar bra hand om dem, men idag skulle jag vilja skriva lite om 4 Tassarnas Trim som är ett företag som erbjuder tjänster inom hundtrim i Helsingborg. Företaget ägs och drivs av Susanna som är utbildad och diplomerad som hund- och kattfrisör och brinner för sitt jobb. Det är så kul att se när folk verkligen älskar det dem gör, för det syns i resultaten också, eller hur? Jag bokade in mig med min hund förra månaden och är så nöjd med hur behandlingen gick till. Som ni vet så är ju min hund lite rädd av sig och ganska så ung, så det känns bra att gå till någon som kan hjälpa mig med att ta god hand om hans päls samt att klippa då det verkligen behövs för just min hunds ras.

Nu är det ju inte bara hundar som är välkomna såklart, utan katter och andra smådjur kan också få ta del av tjänsterna som erbjuds hos 4 Tassarnas Trim. Du kan även få hjälp med tovutredning ifall det skulle behövas när det kommer till just ditt djur. Jag kan inte ens börja prata om hur nöjd jag är med det här företaget och tjänsterna som dem erbjuder. Jag har även fått höra från bekanta att dem har vänt sig dit med sina husdjur och har absolut inget ont att säga om tjänsterna som dem använde sig utav. Ifall du har en hund, katt eller något annat smådjur så skulle jag varmt rekommendera att du vänder dig hit då du är i behov av hjälp, vare sig det handlar om tvätt, trim och klippning så kan du få den hjälp som du är i behov av och förväntar dig av ett professionellt företag som erbjuder dessa sorters tjänster.