Bygg ditt drömhus

Bygg ditt drömhus och vänta inte! Själv har jag byggt ett lösvirkeshus eller det var ju inte jag som byggde huset utan en firma i Norrköping som verkligen är att rekommendera. Jag bestämde mig för att bygga ett sådant hus som jag drömt om väldigt länge, och det kostade tre miljoner. Det tog endast några månader från start till att det var klart. Det är en öppen och social planlösning och gott om plats för hela familjen. Det är byggt i en stil som jag verkligen gillar och inredningen har jag själv valt ut. 

Jag bodde i ett annat hus tidigare, ett hus som var byggt på 50-talet med gult tegel. Det var ett hus som jag aldrig riktigt gillade så jag bestämde mig för att sälja det. Jag gjorde en vinst på affären som jag satsade i detta nya hus. Nu har jag fått det exakt utifrån mina önskemål och behov och det hade aldrig varit möjligt om det inte vore för denna firma. 

Nu vill jag gärna veta hur era drömmar ser ut när det kommer till hus och bygg. Hur bor ni i dag, vad är bra respektive dåligt? Vad är det ni hellre vill ha som ni saknar i dag och finns det någonting som ni kan kompromissa med? Ni kan mejla era svar och tankar till min e-post eller det går också bra att skriva ner era tankar nere i kommentarsfältet. Jag är nyfiken på vad ni vill ha. Och om ni behöver hjälp med bygg i Norrköping då ska ni inte tveka på att anlita samma firma som jag vände mig till. Med det sagt; bygg ditt drömhus nu för det är nu du lever och livet kan inte vänta, man kanske inte lever om 10 år, det är det ingen som vet!