Nu har vi gått på hundkurs hos Susannes Hundhjälp!

Hejsan! Vad kul att ni fortsätter att hitta tillbaka hit till min blogg där jag skriver om djur och natur. I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt mig att jag skulle ta och dela med mig lite av en viss hundkurs som jag och mina hundar har gått på nu under ett par veckors tid. Företaget som jag valde att vända mig till heter inget annat än Susannes Hundhjälp och erbjuder sina hundkurser bland annat till er i Borlänge, Kopparberg, Ludvika och Smedjebacken med omnejd.

Sedan så är det inte bara för er som befinner er där, utan ifall det nu är så att ni har lätt att ta er till Susannes Hundhjälp eller befinner er någonstans i närliggande områden så är det ju givetvis även för er! Hur som helst så blev jag själv faktiskt rekommenderad att vända mig till just Susannes Hundhjälp genom en bekant som jag brukar stöta på i hundgården här hemma i Borlänge och det är jag oerhört tacksam över idag för vi har faktiskt redan hunnit göra stora framsteg när det kommer till vår kommunikation. Vi har dessutom kunnat knyta ett ännu starkare band och jag känner verkligen att mina hundar är mycket mer uppmärksammade när det kommer till mina kommandon och rörelser. Hur som helst så tycker jag absolut att det är just Susannes Hundhjälp ifall det nu är så att ni befinner er i närheten och känner att ni vill kunna få kunnig och engagerad hjälp med era hundar. Det är det helt klart värt och jag är själv oerhört nöjd med de kunskaper som jag erhållit genom att gå hos henne. Jag tar även och lägger in en länk här någonstans i texten så att ni enkelt och smidigt kan ta och klicka er vidare till Susannes Hundhjälp för att läsa på lite mer!