Husdjursägandet leder till så mycket mer städning

När man har djur, katt eller hund, eller något annat husdjur som springer omkring hemma och hårar så är det självklart att det blir lite mer att städa. Det blir lite mer att hålla efter, det är inte så konstigt utan faktiskt ganska självklart. Dock är det kanske inte alltid någonting som man tänker på när man skaffar sig sitt älskade husdjur och då kanske man sen inte riktigt har tid för städandet men ändå inte vill lämna stora pälstussar överallt inomhus.

Jag som är väldiga noga med städningen tyckte at det blev alldeles för mycket med det och valde ganska snart efter att jag upptäckte problemet att anlita T.C Städservice AB för städhjälp istället. Tycker att det gav väldigt mycket. Behövde inte heller gå runt och irritera mig på hundarna eller katterna då heller, som jag gjorde tidigare.

Vet inte om man vill ta komplett städhjälp från T.C Städservice AB eller inte. Vi valde att bara ta hjälp varannan vecka och sen sköta varannan vecka själva också, lite lagom. Blir lite onödigt att ta hjälp med all städning, onödigt dyrt blir det också, så att bara göra det lite då och då emellanåt, varannan gång blir lite lagom, för oss i alla fall. Har fått hjälp med städ från T.C Städservice AB under ungefär ett års tid nu så känns som ett ganska bra val att göra det så istället för på något annat sätt och tycker nog att det fungerar väldigt bra. Bättre än vad jag någonsin hade vågat hoppas på.

Du gillar kanske också...